top of page

25% Rabat på PurePower-Produkter ved Cyclescience midtjylland


Vi er begejstrede for at præsentere nyt spændende samarbejde med PurePower, det danske sportsernæringsbrand, der er dedikeret til at hjælpe blandt andet cykelryttere med at nå nye højder inden for træning og præstation.


Få 25% rabat på produkter fra PurePower

Hos Cyclescience Midtjylland har vi en passion for cykling og en forpligtelse til at hjælpe vores ryttere med at opnå deres mål. Derfor har vi valgt at samarbejde med PurePower, der har specialiseret sig i sportsernæring, der er nøje tilpasset de unikke behov hos cykelryttere. Når du bruger Cyclescience Midtjylland som din træner får du 25% på alle Pure Power produkter.


Optimer din cykeltræning og cykelløb med PurePower

Vi tror på, at det, du indtager, har en direkte indvirkning på din præstation på cyklen. PurePower deler denne tro og har skabt produkter, der ikke kun giver dig den nødvendige energi, men også smager fantastisk. Deres EnergySnack-serie, er vores personlige farvorit.


PurePower, produkter til den ambitøse cykelrytter

Hos PurePower værdsætter de input fra atleter, derfor arbejder de tæt sammen med et bredt udvalg af sportsfolk, herunder elitecykelryttere. Denne tilgang garanterer, at deres produkter ikke kun lever op til de højeste standarder for kvalitet og funktionalitet, men også er skræddersyede til at opfylde cykelrytteres specifikke behov.


Samarbejdet mellem Cyclescience Midtjylland og PurePower betyder, at du som rytter fra Cyclescience Midtjylland får adgang til nogle af de bedste sportsernæringsprodukter på markedet med en eksklusiv rabat på 25%. Disse produkter kan hjælpe med at optimere din cykeltræning.

Comments


bottom of page