top of page

Referencer

Velkommen til vores referenceafsnit hos Cyclescience Midtjylland . Vi er stolte af at dele disse inspirerende referencer fra vores klienter, som har oplevet flotte resultater inden for cykeltræning, takket være vores personlige cykeltræner og rytterne s dedikation .

Lars lund har fulgt mit cykel træningsprogram og vundet DM  i cykling

Lars Lund 

Herning Cykelklub

Dansk Mester TT H45 2023

"Simon har de sidste 2 måneder været min træner frem mod mit store mål Master DM i enkeltstart. Sammen lagde vi en struktureret plan for at lægge et ekstra lag på. Der har været løbende sparring og Simon har hjulpet mig med at indfri målet. Det hele gik op i en højere enhed til DM, hvor jeg øverst på skamlen kunne løfte armene som nykåret dansk mester i enkeltstart H45. Simon får mine varmeste anbefalinger herfra"

Henrik er en af min klienter som går meget op i sin cykeltræning, derfor får han personlig cykel træningsprogram  af mig

Henrik Friborg

Herning Cykelklub

5. Plads DM H35 Linjeløb 

"Simon har været min træner i 3 måneder, og hans personligt tilpassede træningsprogrammer og fokus på træningseffektivitet har transformeret mig til en markant bedre cykelrytter. Jeg kan kun varmt anbefale ham som træner"

Rasmus ledte efter en Personlig cykeltræner så han kunne få bedre styr på han cykeltræning og opnå sin målæstning

Rasmus Larsen

Team crankalicious cycling

"Jeg så hvad Simon har formået at skabe af resultater med andre ryttere, på bare ét år. Det bekræftede mig i at Simon både evner at lægge en personlig træningsplan fra start og også komme med den rigtige sparring undervejs, så planen lykkes"

Hos Cyclescience Midtjylland tror vi på at levere personllige cykeltræningsprogrammer, der tager højde for individuelle mål og udfordringer. Som personlig cykeltræner arbejder jeg tæt sammen med klienter for at maksimere deres præstation og hjælpe dem med at opnå deres ønskede resultater.

Vores klientreferencer fortæller historier om sejre, forbedret udholdenhed, øget styrke og målrettet træning, alt sammen muliggjort gennem vores da vi sætter en ære i at være personlig cyketræner for for vores klienter. Hver reference giver dig et indblik i, hvordan vores vi som personlig cykeltræner har hjulpet vores klienter med at nå deres mål og realisere deres fulde potentiale som cykelryttere.

Er du klar til at tage din cykeltræning til næste niveau? Klienterne fortæller historer om hvodan jeg som personlig cykeltræner har hjulpet min klienter og også ville kunne hjælp dig Hos Cyclescience Midtjylland er din succes vores mål.

bottom of page